B82 Virum

B82 Børneklub

Bliv sponsor for B82

Kender du en der spiller fodbold i B82, eller ønsker du blot at støtte ungdomssporten i lokalområdet, så er det måske noget for dig at blive sponsor for klubben.

Hovedsponsor

Som hovedsponsor er du klubbens største sponsor. Du får dit firmalogo på et sæt spilletøj, på vores hjemmeside og sammen etablerer vi et sponsorskilt, som bliver sat ud på Fuglsang Park, ved hjemmekampe. Udover et sæt spilletøj, vil dit sponsorship bruges til rekvisitter i klubben eller som tilskud til rejser.

Klubsponsor

Som klubsponsor er du blandt klubbens næststørste sponsorer. Du får dit firmalogo på et sæt spilletøj og dit firmanavn på vores hjemmeside. Udover et sæt spilletøj, vil dit sponsorship bruges til rekvisitter i klubben.

Holdsponsor

Som holdsponsor får du dit firmalogo på et sæt spilletøj og dit firmanavn på holdets egen side på vores hjemmeside.
Eksempler på holdsponsorater kan være:

  • Spilletrøjer, shorts og sokker
  • Træningsdragter
  • Andre aktiviteter

Kontant tilskud

Som privatperson eller som firma kan du også vælge at give et kontant tilskud til et bestemt hold, et bestemt formål eller generelt til klubben.

Det kunne være noget til vores klubhus, medaljer eller pokaler til et indendørsstævne, ti høje kegler til træning eller andre rekvisitter, 25 propaganda t-shirts til vores yngste hold, overtræksveste, frugt til et stævne, tøj til vores holdledere eller trænere.

Eller noget som vi ikke engang selv ved vi har brug for.

Sportified