B82 Virum

B82 Børneklub

Medlem af en fodboldklub

Man kan kun være spilleberettiget medlem af én fodboldklub, det styres ved at såkaldte spillercertifikater via DBU (Dansk Boldspils Union), bliver elektronisk overført mellem klubberne.
Det er den nye klub som elektronisk beder den gamle klub om spillercertifikat. Den gamle klub har ret til at afvise en anmodning hvis medlemmet har en kontingentrestance til klubben.
Som så meget andet, findes dog følgende undtagelser:

  • Spilleren er på efterskole og ønsker at spille for en klub i nærheden men samtidig også for sin moderklub
  • Spilleren spiller seniorfodbold i en klub men ønsker at spille Old Boys-fodbold i en anden klub
  • Spilleren spiller fodbold i en klub men ønsker at spille futsal i en anden klub
  • Børn, hvor forældre er skilt og afstande mellem forældre gør at det ikke er muligt at deltage i træning når man er hos den ene forælder.

I disse tilfælde er der mulighed for at opnå supplerende spilletilladelse via DBU. OBS! Muligheden for at opnå supplerende spilletilladelse kan variere fra lokalunion til lokalunion.

Fitness Fodbold er ikke omfattet af regler omkring spillercertifikater.

Ovenstående er DBU’s officielle regler og de skal naturligvis sikre, at der ikke organiseres nogle former for snyd klubberne indbyrdes og dermed sikre fairplay i DBU’s turneringer. Har man ønske om en supplerende spilletilladelse henvender man sig til best@b82.dk hvorefter man bliver kontaktet af det bestyrelsesmedlem som har denne viden.