B82 Virum

B82 Børneklub

Vi kan starte fodbolden op igen!

Lagt op den 09-05-2020 13:11

Kære alle

Så lysner det. Vores statsminister har torsdag aften meddelt at vi kan starte fodbolden op igen!

MEN MEN MEN, det vil blive under nogle restriktioner som bliver udstukket fra sundhedsmyndighederne, afspritning af udstyr, håndvask mm. Yderligere ser det ud til at der foreløbig er noget omkring grupperinger på max 10 personer uanset banestørrelser. Det vil gælde alle hold i klubben.


Alle restriktioner og forholdsregler samler vi sammen, vi skal have kontakt til kommunen på mandag; de skal åbne banerne op officielt og de skal kridte baner. Bestyrelsen holder møde mandag og lægger en plan for vores træninger, finder forhåbentlig fornuftige løsninger til at sikre en eller anden form for træning indenfor de udstukne rammer. Derefter skal holdledere og trænere informeres og I skal informeres om hvordan vi kan åbne op på en sikker måde.

Oven i alt dette kommer der noget med stævner/kampe som DBU skal finde ud af, men med grupperestriktionerne ser det ikke helt så lyst ud for breddefodbolden inden sommerferien.


Men vi arbejder på højtryk og håber på, at vi kan komme i gang hurtigst muligt med træningen så vi kan få set hinanden igen i en eller anden form. Vi gør alt hvad vi kan for at få jer i gang. I hører fra os når vi er klar.


Glade fodboldhilsner

B82, Bestyrelse og Kluboffice

Adam og Michael