B82 Virum

B82 Børneklub

B82 er blevet DBU Børneklub!

Lagt op den 10-11-2022 20:25

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.


At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.


Vi har allerede nedskrevet vores Børnepolitik samt Roller og forventninger i vores klub. Vi er godt i gang med at uddanne vores trænere og så fortsætter vi med at skabe sociale og trygge forhold i klubben. Vi glæder os til at arbejde videre med trænermøder, forældremøder, komme med nye tiltag og ikke mindst på vores generalforsamling i 1. kvartal 2023 fortælle endnu mere om strategien bag en DBU Børneklub.


DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i B82, Virum gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.


Men vær ganske rolig, vi dropper ikke vores motionsfodbold!


Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte bestyrelsen på best@b82.dk